Cocktail workshop teambuilding

Workshop cocktails shaken

Wat ga je beleven tijdens de workshop cocktails shaken?

Cocktails maken als teamuitje! Wie wil dat nou niet? Laat je fantasie losgaan tijdens de workshop met de verschillende soorten fruit en decoraties. Hoeveel cocktails bestaan er? Welke cocktails zijn er allemaal? Wat zijn de populairste? En vooral hoe maak ik deze? Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zullen speciale pro bartenders jou omtoveren tot een echte cocktailshaker. Deze workshop zorgt ervoor dat alle creativiteit naar boven komt!

Mojito cocktail workshop

Cocktail workshop op maat

Je zult uiteindelijk twee cocktails gaan maken, maar je leert ook hoe je een lekkere shooter kunt maken. Mocht je toch meer cocktails willen shaken dan 2 cocktails? Dat kan, de workshop kan volledig op jouw wensen worden aangepast. Na de workshop is het uiteraard tijd om de cocktails te gaan proeven!

Workshop cocktail vuur

Wil je deze workshop graag combineren? Bij ons is alles mogelijk. Wij verzorgen jouw teamuitje graag van A tot Z. Kies bijvoorbeeld voor een geheel verzorgd diner. Hier kun je eerst volop genieten van het eten, en vervolgens word je omgetoverd in een echte cocktailshaker en ga je aan de slag achter de bar en laat je al je fantasie los! Deze workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, kom je er zelf niet uit? Wij zullen je helpen met het vinden van dé perfecte locatie voor de cocktail workshop.

Neem ook een kijkje naar onze andere leuke workshops en bijzondere teamuitjes!

Deel dit event

Ook leuk