workshop leuk teamuitje bedrijfsuitje maatschappelijk verantwoord ondernemen

Workshop Caribische drumband

Wat ga je beleven?

De workshop Caribische drumband is een ontzettend vrolijke workshop, de heerlijke muziek zorgt voor een goede sfeer. De ritmes zijn meestal energiek en na afloop van de workshop lijkt het net of je even op vakantie bent geweest in een land aan de Caribische zee.

workshop leuk teamuitje bedrijfsuitje maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat is een Caribische drumband?

Een Caribische brassband is een drumband die mogelijk kan worden aangevuld met blaasinstrumenten. Deze muziek is ontstaan op Aruba en klinkt heel anders dan de traditionele Europese brassbandmuziek.

Muziek is iets wat je voelt en het zet je aan tot een bepaalde actie. Je begrijpt meestal gelijk wat de muziek je vertelt, want het is de taal die je van nature spreekt. Ons doel is om ieder die deelneemt aan de workshop gelegenheid te bieden om deze taal te ontwikkelen.

workshop leuk teamuitje bedrijfsuitje maatschappelijk verantwoord ondernemen

De workshop Caribische drumband duurt 1 uur en is op (bijna) iedere locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Je collega’s en jij hebben helemaal geen ervaring nodig! De workshop wordt namelijk gegeven door een enthousiaste instructeur. Hij heeft al jaren ervaring met het geven van deze workshop aan grote en aan kleinere groepen. Combineer deze workshop met bijvoorbeeld een uitgebreid 3-gangendiner of doe deze workshop als een break out tijdens een vergadering.

Ben je benieuwd naar wat voor leuks wij nog meer aanbieden? Kijk dan naar de workshops en naar de teamuitjes!

Deel dit event

Ook leuk