Workshop Capoeira

Workshop Capoeira

Wat ga je beleven tijdens de workshop Capoeira?

Capoeira is een spel, dat vaak omschreven wordt als een Braziliaanse vecht-dans. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de verdedigende partij laag gebukte en ontwijkende bewegingen maakt. Boven alles is Capoeira een spel, er zal geen winnaar of verliezer zijn.

Ontdek de unieke vechtkunst

Capoeira is een vechtkunst verborgen in een dans en zo veel meer. Aanvallen, verdedigen, dansen, vechten, filosofie, muziek, zingen en nog meer wat je zult gaan meemaken tijdens de workshop Capoeira. Ervaar hoe ook jij deel kan nemen aan de workshop capoeiraroda!

De unieke workshop is erg toegankelijk, ook voor mensen met een minder goede conditie! Deze workshop gaat namelijk vooral om het plezier maken met elkaar en het leren kennen van een nieuwe sport. Wie weet ben jij er wel erg goed in?!

Caribische drumband

Dit is een één uur durende workshop die op (bijna) elke locatie kan worden gegeven. Mocht je zelf geen locatie weten, dan helpen wij graag bij het vinden van een geschikte locatie. Wij beschikken over meerdere unieke locaties, waar de Capoeira vecht-dans zeker gedanst kan gaan worden! Deze workshop is natuurlijk ook te combineren met een andere activiteit als een compleet teamuitje, een vergadering, transport of misschien wel een gezamenlijke lunch, diner, of een borrel.

Kijk hier voor alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk