Workshop beatboxen

Workshop beatboxen

Wat ga je beleven tijdens de workshop beatboxen?

Tijdens deze unieke workshop beatbox leer je om te beatboxen van een professionele beatboxer! Creativiteit, samenwerking, zelfvertrouwen en vooral durf staan tijdens deze workshop centraal. De workshop zal beginnen met een introductie en korte beatbox van de professional. Vervolgens is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Je leert individueel en klassikaal de basisgeluiden van het beatboxen.

Genoeg geoefend? Ga de strijd aan met je collega’s in een korte beatbox battle. Hier kan iedereen zijn basic beatbox skills laten horen. Als iedereen de smaak te pakken heeft gaan jullie samen met de professional gevorderde geluiden en beats oefenen. Als laatst is het tijd om te laten zien wat jullie geleerd hebben. In kleine groepen mogen jullie een eigen nummer kiezen. De beste groep wint een kleine prijs!

Workshop beatboxen

Wat is Beatboxen?

Beatboxen! Wat is dat nou eigenlijk? Met je stem creeër je eigen geluiden die vervolgens een beat kunnen vormen. Beatboxen is eigenlijk een soort van drummen met je mond. Met beatboxen is veel mogelijk, zo kun je robotgeluiden, blaasinstrumenten en bijvoorbeeld basgitaar creëeren.

Beatboxen workshop

Het is een ontzettend vrolijke en gezellige workshop, welke perfect is voor een bedrijfsuitje. Je leert om uit je comfort zone te treden op een creatieve en relaxte manier.

Combineren mogelijk:

  • Evenement

  • Vergaderen

  • Borrel

Klik hier voor alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk