workshop leuk teamuitje creatief bedrijfsuitje gezellig

Workshop beatboxen

Wat ga je beleven tijdens de workshop beatboxen?

Tijdens deze unieke workshop beatbox leer je om te beatboxen van een professionele beatboxer! Creativiteit, samenwerking, zelfvertrouwen en vooral durven staan tijdens deze workshop centraal. De workshop zal beginnen met een introductie en een korte beatbox demonstratie van de professional. Vervolgens is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Je leert individueel en klassikaal de basisgeluiden van het beatboxen kennen.

Genoeg geoefend? Ga de strijd aan met je collega’s in een korte beatbox battle. Hier kan iedereen zijn basic beatbox skills laten horen. Als iedereen de smaak te pakken heeft, gaan jullie samen met de professional gevorderde geluiden en beats oefenen. Als laatst is het tijd om te laten zien wat jullie geleerd hebben. In kleine groepen mogen jullie een eigen nummer kiezen. De beste groep wint een kleine prijs!

workshop leuk teamuitje creatief bedrijfsuitje gezellig

Wat is Beatboxen?

Beatboxen! Wat is dat nou eigenlijk? Met je stem creëer je eigen geluiden die vervolgens een beat kunnen vormen. Beatboxen is eigenlijk een soort van drummen met je mond. Met beatboxen is veel mogelijk, zo kun je robotgeluiden, blaasinstrumenten en bijvoorbeeld basgitaar creëren.

workshop leuk teamuitje creatief bedrijfsuitje gezellig

Het is een ontzettend vrolijke en gezellige workshop, oftewel perfect voor een teamuitje! Je leert om uit je comfort zone te treden op een creatieve en relaxte manier. Deze workshop kan uitgebreid worden met een lekkere borrel of een heerlijk diner.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Naast de workshop beatboxen bieden wij nog veel meer leuke workshops en teamuitjes aan! Bekijk het diverse aanbod van de teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk