Workshop ademen leuk teamuitje gezellig bedrijfsuitje

Workshop ademen

Wat ga je beleven tijdens de workshop ademen?

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 en meer dan 1 miljoen mensen in Nederland lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen. Dankzij de workshop ademen zal er gezorgd worden dat het hele team ontspant en tot rust komt!

Workshop ademen leuk teamuitje gezellig bedrijfsuitje mindfull

Komen jullie even op adem bij deze workshop?

Het is goed om te leren omgaan met stress gerelateerde klachten. Eén van de beste manier hiervoor is een workshop ademen. Dankzij deze workshop zal je een nieuwe kijk krijgen op ademhalen en leer je praktisch het hoe en waarom van deze methode.

De twee uur durende workshop kan gegeven worden op (bijna) alle locaties en deze kan ook gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Een perfect teamuitje, aangepast op jullie wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch, een luxe diner, een gezellige borrel om de workshop mee af te sluiten. Het is ook mogelijk om nog een gezellig teambuilding activiteit eraan toe te voegen.

Workshop ademen leuk teamuitje gezellig bedrijfsuitje mindfull

Ook kunnen wij voor een locatie zorgen, de locatie zal aan al je wensen en eisen voldoen. Vraag bij ons een offerte aan zodat wij er gelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Neem gelijk een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk