kerst uitjes personeelsfeest leuke bedrijfsuitjes unieke teamuitjes winter wonderland

Winter Wonderland

Wat ga je beleven?

Tijdens de feestdagen een evenement dat volledig in het teken staat van Winter Wonderland? Wie wil dat nou niet. Betreed het sprookjesachtige Winter Wonderland en kijk je ogen uit. Prachtige groene bomen, duizenden lichtjes, ijspegels, sfeervolle muziek en niet te vergeten het beste gezelschap! Gezellig samen met collega’s zitten bij het haardvuur, een intiem diner met heerlijk eten op een klassieke wijze. Wie weet wordt er later op de avond nog gedanst. Dit alles zal zorgen voor een echte winterse beleving om nooit meer te vergeten!

Jouw wensen tijdens Winter Wonderland

Wij bieden een groot aanbod aan evenementenlocatie’s in Noord-Holland aan. Denk hierbij aan een prachtig theater in Zaandam of een mooie locatie aan de kust in Egmond aan Zee, Wijk aan Zee of Castricum. Wij helpen graag met het vinden van een passende locatie voor deze speciale gelegenheid!

Dit allemaal tijdens de kerstdagen! Gezelligheid, klinkende glazen en heerlijke kerstdeuntjes samen met collega’s tijdens het Winter Wonderland. Naast een uitgebreid evenement is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kerstdiner, ontbijt of lunch te organiseren. Uiteraard ook volledig in het thema.

Het evenement zal volledig aangepast worden op jouw wensen! Van de catering tot de locatie en de invulling van het evenement. Geen enkel evenement is hetzelfde, om op deze manier de unieke beleving te garanderen.

Ben jij benieuwd naar meer informatie en naar alle mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar andere leuke ideeën voor een evenement?
Een ander leuk thema voor de feestdagen is ‘Great Gatsby‘.

Deel dit event

Ook leuk