wijnproeverij Zaandam leuk teamuitje ideeën bedrijfsuitje gezellig teambuilding teamuitjes

Wijnproeverij

Wat ga je beleven?

Wil jij samen met je collega’s een leuk en lekker teamuitje beleven? Ga dan voor de wijnproeverij! Een heerlijk glas wijn is als een feestje voor je smaakpapillen. Tijdens de wijnproeverij krijg je meer informatie over de meest heerlijke wijnen. Je leert welke smaken het best bij jou passen door het proeven van verschillende soorten wijn. Tijdens de wijnproeverij neemt een sommelier jullie mee in de wereld van deze heerlijke drank. Eén van de prachtige locaties van de wijnproeverij is de oude Verkadefabriek gelegen in Zaandam. In dit spectaculaire pand geniet je van een schitterend uitzicht aan de Zaan.

wijnproeverij Zaandam leuk teamuitje ideeën bedrijfsuitje gezellig teambuilding teamuitjes

Over de wijnproeverij

De wijnproeverij begint met een enthousiast welkomstwoord van een sommelier. Hier introduceert hij jullie met de eerste wijn en neemt jullie mee in een dag uit het leven van een sommelier. De wijnproeverij bestaat uit vijf heerlijke wijnen die stuk voor stuk worden gecombineerd met passende hapjes. Er wordt verteld over de smaakcombinaties, zodat jij thuis ook fantastische combinaties kan maken van wijn en spijs! De duur van de wijnproeverij kan worden overlegd, tot 5 uur kost het €67,50 per persoon. Er kan gekozen worden uit twee opties, de wijncursus of de wijn- en spijscombinatie.

De wijncursus is bedoeld voor de gevorderde wijndrinker. Hier wordt met veel diepgang ingegaan op het productieproces van wijn en worden er wijnen geproefd die meer complex zijn. Ben jij nog niet zo bekend met wijn? Dan is de wijn- en spijscombinatie wellicht een betere match voor jou! Bij de wijn- en spijscombinatie wordt er vooral ingegaan op welke wijn bij welk gerecht past. Hier worden veelal wijnen gedronken van één druiven ras, zodat je de smaak daarvan beter kan herkennen.

De proeverij wordt gezellig afgesloten met een quiz, de winnaar gaat er vandoor met een heerlijke fles wijn! Kortom, als jij op zoek bent naar een gezellig teamuitje die ook nog eens lekker en informatief is, dan is de wijnproeverij de keuze voor jou en je collega’s! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Wil jij liever iets anders proeven dan wijn? Ga dan voor een ander leuk teamuitje, namelijk de Zaanse bierproeverij met rondleiding! Hier drinken jij en je collega’s heerlijke Zaanse bieren en krijgen jullie een kijkje achter de schermen in de brouwerij. Ben jij benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Kijk dan bijvoorbeeld naar onze teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk