Wandelspeurtocht Zaanse Schans

Wandelen, speuren en culinair genieten

Wat is wandelen, speuren en culinair genieten?

Wandelen, speuren en culinair genieten is een actieve wandelspeurtocht die in groepsverband plaatsvindt door een bepaalde stad of regio in Nederland. Tijdens deze 2 uur durende wandelspeurtocht loop je in groepjes een wandelroute langs verschillende bijzondere plekjes en leer je veel over de geschiedenis van de door jouw gekozen stad of regio. Bij deze bijzondere plekjes zijn leuke en originele vragen bedacht die je tijdens de wandelroute gaat beantwoorden. Dit doe je samen met collega’s door samen te werken in teams. Zo wordt dit leuke teamuitje ook een leuke teambuilding activiteit!

Na afloop van de wandeling wordt er optioneel afgesloten met een heerlijke borrel, lunch of diner. Dit kan volledig naar wens ingevuld worden. Dit duurzame geschenk kan je na afloop doorgeven aan bijvoorbeeld je familie, vrienden of buren.

Het arrangement wandelen, speuren en culinair genieten bestaat uit:

  • Een unieke wandeltocht inclusief kaartjes met grappige vragen en opdrachten
  • Vouchers met kortingen voor verschillende horecagelegenheden en attracties langs de route
  • Optioneel is het mogelijk om een waardebon bij het deelnemende restaurant in de envelop erbij te doen.

Locatie’s van de wandelspeurtocht

De wandelspeurtocht kan gelopen worden in verschillende steden en regio’s in Nederland, namelijk de Zaanstreek, Egmond, Rotterdam en Delft. Laat je inspireren door al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Wandel in de Zaanstreek langs onder andere de Zaanse Schans, een historische buurt vol geschiedenis. Je komt bijvoorbeeld bij de traditionele molens en de historische kruidenierswinkel.

Ook Egmond heeft veel te bieden op historisch gebied. In dit vissersdorpje kom je langs onder andere het prachtige uitkijkpunt Torensduin en de vuurtoren van Speijk.

Rotterdam is na de verwoesting van de oude binnenstad symbool komen te staan voor moderne architectuur en dat is goed terug te zien aan deze prachtige stad. Je komt onder andere langs één van de bekendste gebouwen en langs de Beeldenroute aan de Westersingel.

Tot slot is het mogelijk om een wandelspeurtocht te doen door de historische binnenstad van Delft. Je komt onder andere langs het standbeeld van Hugo de Groot en het prachtige stadhuis. Dit is één van de bekendste gebouwen met een bijzonder verhaal.

Welke stad of regio kies jij?
Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze leuke teamuitjes!

Deel dit event

Ook leuk