VR zombies schieten teamuitje

VR Zombies schieten

Wat ga je beleven?

In dit voormalige industriële pand in Zaandam kan je talloze activiteiten ondernemen. In de grote zaal kan je een uniek spel spelen met vier personen tegelijk, namelijk zombies schieten! Met je team moet je terwijl je de zombies doodschiet, zien te ontsnappen door puzzels op te lossen. Het is een super bijzonder teamuitje waarbij je goed moet samenwerken om te overleven. VR zombies schieten is zeker een teamuitje om nooit meer te vergeten!

 

VR zombies schieten teamuitje

Ga jij de missie aan tijdens VR zombies schieten?

Deze missie zal zeker weten je adrenaline omhoog laten gaan. Wees fanatiek want wie weet win je misschien wel wat vets! Na het zombie schieten nog niet uitgespeeld? Deze unieke locatie beschikt over 30 verschillende ‘side games’. Deze kun je alleen, samen of tegen iemand spelen! Van unieke VR games, tot ouderwetse Nintendo. Staan op een plank die op de rand ligt van een meters hoog gebouw. Deze ervaring voelt levensecht, dat je zelfs zal gaan trillen op je benen van de spanning! Zo kun je met vier personen tafelvoetbal spelen, ouderwetse Nintendo spellen spelen of met een groepje een gezellig bordspel spelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

VR en arcade teamuitje

Overigens is er natuurlijk ook nog de optie om relaxed op de Chesterfields banken te zitten en mee te kijken met je collega’s die de VR-spellen aan het spelen zijn, wat voor lachwekkende situaties zal gaan zorgen. Wij garanderen dat dit voor een onvergetelijke ervaring gaat zorgen!

Neem een kijkje naar een ander VR spel dat wij aanbieden, namelijk de VR escape room. Of kijk naar alle andere teamuitjes die wij aanbieden!

Deel dit event

Ook leuk