Vr teamuitje bedrijfsuitje op locatie experience Amsterdam Purmerend Zaandam Utrecht Haarlem Uniek personeelsuitje

VR op locatie

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Massive Scale VR op locatie! Beleef samen met meerdere mensen tegelijkertijd een unieke virtuele ervaring waarbij je vrij kunt rondlopen, en dat allemaal op jouw eigen locatie.

Wij brengen de benodigde apparatuur mee en creëren een meeslepende wereld waarin tot wel 20 personen tegelijkertijd kunnen deelnemen. Dit unieke teamuitje is een beleving om nooit meer te vergeten!

Laat je collega’s versteld staan met het buitengewone VR-lasergame bedrijfsuitje! Betreed een nieuwe dimensie van lasergamen met deze meeslepende virtual reality ervaring! Met alleen een VR-bril op je hoofd ga je de strijd aan met je collega’s om de overwinning. Speel in teams of ga voor de ultieme uitdaging in een ‘free for all’ gevecht. Kies uit twee unieke spellen: ‘Cops vs Robbers’ en ‘Recoil’.

Spel 1: Cops vs Robbers

De VR-game ‘Cops vs Robbers’ biedt een ervaring van vrij bewegen. De headsets zijn draadloos, waardoor je vrij kunt rondlopen. Je neemt de rol aan van een politieagent of een boef. Samen met je team ga je in deze shootergame de strijd aan tegen de tegenpartij. Het spannende spel speelt zich af in een bankkluis!

  • Minimaal 4 spelers
  • Maximaal 8 spelers

Spel 2: Recoil

Recoil is dé ultieme shooter/lasergame waarin je volledige bewegingsvrijheid hebt, samen met maar liefst 20 personen in één epische game. De game biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde maps creëren!

  • Minimaal 4 spelers
  • Maximaal 20 spelers

De ultieme VR-ervaring op locatie

In de virtuele wereld kunnen spelers vrij rondlopen en elkaar duidelijk zien, zonder zich zorgen te hoeven maken over botsingen. De spelrondes variëren van 5 tot 8 minuten. Terwijl de spelers zich onderdompelen in de VR-ervaring, kunnen toeschouwers meekijken via een monitor en de actie volgen. 

Wij komen naar jouw locatie toe met een uitgebreide uitrusting, waaronder headsets, computers en accessoires en een enthousiaste VR-expert. We nemen de volledige setup voor onze rekening en begeleiden de groep bij de door jou gekozen VR-ervaring. We streven ernaar om jullie een onvergetelijke VR-ervaring te bezorgen, waarbij we alle zorg dragen voor een vlekkeloze uitvoering. Geen locatie is te ver, van Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Haarlem tot Egmond aan Zee. Niks is te gek!

teamuitje bedrijfsuitje op maat experience Amsterdam Purmerend Zaandam Utrecht Haarlem Uniek personeelsuitje

Vereisten van de locatie

Voor een optimale VR-ervaring hebben we een geschikte locatie nodig:

  • Minimale ruimte van 6 bij 6 meter (3 spelers), 8 bij 8 meter of 10 bij 10 meter (4+ spelers).
  • Geen direct zonlicht in de ruimte.
  • Geen reflecterende vloer.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen, zodat je binnenkort kunt genieten van een onvergetelijke VR-ervaring op jouw gewenste locatie.

Deel dit event

Ook leuk