VR Escape Room activiteit

VR Escape Room

Wat ga je beleven tijdens de VR escape room?

In dit spel zal je in een escape room belanden waar je veel avontuur zal gaan beleven. Waarbij je omgetoverd tot een piraat. Je speelt een hebzuchtige piraat die vervloekt is door piratenkapitein ‘Corsair’ terwijl je op zoek bent naar zijn schatkist moet je allerlei puzzels oplossen en samenwerken.

VR en arcade teamuitje

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality (VR), is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere wereld bent. Door een speciale VR-bril wordt je zichtbaarheid afgesloten van de buitenwereld. In dit voormalige industriële pand in Zaandam kan je hier talloze activiteiten ondernemen. In de grote zaal kan je een uniek spel spelen met vier personen tegelijk, waarbij samenwerken de sleutel is.

VR Escape Room

Daarnaast zijn er nog 30 verschillende ‘side games’ te spelen. Deze kunnen alleen, samen of tegen iemand gespeeld worden. In één van de spellen kan je samen tegen elkaar tafeltennissen. Zonder dat je elkaar in het echt ziet spel je online een spel. Om bij te komen van alle onvergetelijke activiteiten is er nog veel meer te beleven in deze zaal. Zo kun je met vier personen tafelvoetbal spelen, ouderwetse Nintendo spellen spelen of met een groepje een gezellig bordspel spelen. Overigens is er natuurlijk ook nog de optie om relaxed op de Chesterfields banken te zitten en mee te kijken met je collega’s die de VR-spellen aan het spelen zijn, wat voor lachwekkende situaties zal gaan zorgen. Wij garanderen dat dit voor een onvergetelijke ervaring zal gaan zorgen!

Lijkt VR zombies schieten jou leuk? Klik hier voor meer informatie.

Deel dit event

Ook leuk