VR Escape Room activiteit

VR Escape Room

Wat ga je beleven tijdens de VR Escape Room?

Tijdens dit teamuitje beland je in een escape room vol avontuur en spanning. Je speelt een hebzuchtige piraat die vervloekt is door piratenkapitein ‘Corsair’. Terwijl je op zoek bent naar zijn schatkist moet je allerlei puzzels oplossen en met je collega’s samenwerken om te ontsnappen.

VR en arcade teamuitje

Over de VR Escape Room

Virtual Reality (VR), is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere wereld bent. Door een speciale VR-bril wordt je zichtbaarheid afgesloten van de buitenwereld. In dit voormalige industriële pand in Zaandam kun je talloze activiteiten beleven. In de grote zaal kan je een unieke spellen spelen met vier personen tegelijk, waarbij samenwerking vereist is.

Daarnaast zijn er nog 30 verschillende ‘side games’ te spelen. Deze kunnen alleen, samen of tegen iemand gespeeld worden. Zo kan je bijvoorbeeld met elkaar tafeltennissen. Verder kun je met vier personen tafelvoetballen, ouderwetse Nintendo spellen spelen of met een groepje een gezellig bordspel spelen. Overigens is er natuurlijk ook nog de optie om relaxed op de Chesterfields banken te zitten en mee te kijken met je collega’s die de VR-spellen aan het spelen zijn. De VR Escape Room zal geheid voor lachwekkende situaties zorgen. Wij garanderen dat dit leuke teamuitje een dag wordt om nooit te vergeten!

 

VR Escape Room

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar een gelijksoortig teamuitje vol met spanning en plezier? Kijk dan eens naar onze andere VR-beleving, namelijk VR zombies schieten in Zaandam. Bij dit teamuitje bevindt je je in een apocalyptische wereld. Samen met je team moet je zombies schieten en zien te ontsnappen. Om het nog moeilijker te maken moet je tegelijkertijd ook puzzels oplossen. Bekijk alle details van het leuke bedrijfsuitje VR zombies schieten.

Deel dit event

Ook leuk