Volendam in twee dagen

Wat ga je beleven tijdens Volendam in twee dagen?

Op de door jullie gekozen datum, wordt de groep rond 16.00 uur ontvangen in een comfortabel goed hotel in Volendam. Hier kan iedereen inchecken en de spullen kunnen naar de kamers worden gebracht. Er zijn twin rooms beschikbaar inclusief ontbijtbuffet. Als iedereen is ingecheckt, is het tijd voor een gezellige borrel in de pub van hotel. Hierbij worden twee drankjes aangeboden en bittergarnituur.

Na de borrel wordt de groep om 18.30 uur in een gezellig restaurant verwacht. Hier vindt het diner plaats. Tijdens het diner kan de groep genieten van onbeperkt bier, fris en wijn en heerlijke tapas. Het is een informeel diner in een aparte ruimte van het restaurant. Na het diner gaat de groep deelnemen aan een Pubquiz. Gezellig de dag afsluiten met een leuke activiteit. Na de Pubquiz, rond 22.00 uur, is iedereen vrij om nog een drankje te drinken op eigen kosten of om naar het hotel te gaan.

De volgende ochtend kan de groep aanschuiven bij het ontbijtbuffet, iedereen kan zelf bepalen hoe laat. Na het ontbijt, om 10.45 uur, wordt de groep verwacht in de haven van Volendam voor een workshop fotografie met de smartphone. Deze wordt gedaan op fatbikes en e-scooters. De activiteit zal in totaal drie uur duren. Gedurende de workshop krijgt de groep vele tips om de juiste foto te kunnen maken met de eigen smartphone. Onder begeleiding van een professionele fotograaf gaan jullie op pad.

Na de workshop is er nog een gezamenlijke afsluitende lunch voordat het gezelschap het meerdaagse arrangement zal gaan afsluiten. Na de lunch zal iedereen terug keren naar het hotel om hun spullen op te halen, en dan zullen ze afscheid van elkaar gaan nemen.

Combineren mogelijk:
– Transport
– Meerdaagse vergadering
– Andere activiteiten

Neem ook eens een kijkje naar onze teamuitjes en workshop.

Deel dit event

Ook leuk