leuke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje actief personeelsuitje strand Amsterdam Zaandam Zaanstreek voetbalclinic

Voetbalclinic

Wat ga je beleven?

Leer samen met je collega’s voetballen op een leuke en sportieve manier, namelijk met behulp van een voetbalclinic! Bij dit actieve teamuitje staan sport, samenwerking en communicatie centraal. Deze voetbalclinic wordt gegeven door oud profvoetballer Stefano Seedorf. Stefano Seedorf is voor een lange periode profvoetballer geweest. Hij heeft gevoetbald voor grote voetbalclubs, waaronder Ajax! Hij is dus dé perfecte persoon om jou en je collega’s de technieken van deze mooie sport te leren. De voetbalclinic is een leuke en leerzame ervaring voor iedereen die van voetbal houdt. Dit teamuitje is een perfecte teambuilding activiteit!

leuke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje actief personeelsuitje strand Amsterdam Zaandam Zaanstreek voetbalclinic

Over de voetbalclinic

Voordat de voetbalclinic begint, krijgen jij en je collega’s een welkomstwoord van Stefano Seedorf. Tijdens dit welkomstwoord zal hij op een enthousiaste wijze vertellen over zijn ervaringen als voormalig profvoetballer. Ook maakt hij jullie enthousiast om gezellig een balletje te trappen! De voetbalclinic begint met een warming-up om de spieren op te warmen en jou en je collega’s klaar te maken voor het echte werk. De training bestaat uit een spelvorm, pass-en trapvorm, partijspel en om goed af te sluiten is er natuurlijk een finale. Bij deze finale werk je met je team samen voor de winst. Het beste team gaat er natuurlijk vandoor met een prijs! Na de intensieve training is het tijd om af te koelen in een cooling down. Om dit teamuitje nooit te vergeten, wordt er na afloop van de clinic een mooie teamfoto gemaakt! Hard gesport? Natuurlijk verdienen jij en je collega’s een heerlijke borrel. Hier kunnen jullie bijkomen en met zijn allen napraten over dit bijzondere teamuitje. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

leuke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje actief personeelsuitje strand Amsterdam Zaandam Zaanstreek voetbalclinic

Tip van dtevents

Wil je voetbal op een andere manier beleven? Neem dan een kijkje naar het actieve teamuitje bumperball! Bij bumperball speel je voetbal terwijl je zelf in een grote opblaasbal zit. Bij dit actieve teamuitje is plezier gegarandeerd! Neem ook een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk