Zuiderzee vergaderen

Vergaderlocatie het Buitenmuseum

Vergaderen bij het Buitenmuseum

Bij deze unieke locatie vergader je samen met je collega’s in een museum. Het museum heeft zich verdiept in de geschiedenis en toekomst van het IJsselmeergebied. Deze historische vergaderlocatie zorgt dat je bent omgeven door cultuur, geschiedenis en design. Het Buitenmuseum beschikt over verschillende locaties voor verschillende groepsgroottes, wat het een geschikte locatie maakt voor vele groepen!

vergaderzaal Purmerend

Vergaderzaal Purmerend

In een hedendaags en rustgevend ingerichte boardroom kan je samen met je collega’s vergaderen. De locatie biedt een prachtig uitzicht over de stadsgrachten en bevindt zich boven een historische ‘vleeschhouwerij’. Deze locatie is voor maximaal 8 personen en is te boeken vanaf 4 april t/m 28 oktober.

vergaderlocatie het buitenmuseum

Vergaderzaal Koffiehuis Hoorn

Dit is een historisch ingerichte ruimte achter een authentieke bakkerswinkel. Hier vergader je tussen de sfeervolle en antieke tegeltableaus. Deze locatie is perfect voor creatieve brainstormsessies en ruimere vergaderingen. Het maximale aantal voor deze locatie is 30 personen en is te boeken vanaf 4 april t/m 28 oktober.

vergaderen buitenmuseum

Vergaderzaal Het Peperhuis

Deze locatie bestaat uit twee verbonden zalen en zijn hiermee ideaal voor een presentatie of een onboardingprogramma. Bij deze locatie is het optioneel bij mooi weer ook mogelijk om het privé-terras bij je programma te betrekken. Deze locatie is het gehele jaar beschikbaar voor 40 tot 80 personen.

Vergaderlocatie

Bereikbaarheid vergaderlocatie Het Buitenmuseum

Deze vergaderlocatie is gelegen in Enkhuizen, een stad in de regio West-Friesland. Het Buitenmuseum is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er zijn directe verbindingen naar het Buitenmuseum en in de omgeving zijn meerdere parkeermogelijkheden. In de omgeving geldt betaald parkeren.

Deel dit event

Ook leuk