vergaderen in purmerend de historische markthal evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie

Vergaderlocatie de Historische markthal

Vergaderen in de Historische markthal!

Vergaderen in een unieke en inspirerende evenementenlocatie van ruim 600m2! Deze historische locatie biedt een karakteristieke ruimte met een open uitstraling. Een binnen locatie met het buitengevoel! De glazen puien geven de hal een industrieel romantisch karakter, waardoor deze evenementenlocatie perfect is voor een evenement op maat.

Over de locatie

Deze locatie biedt ruimte voor maximaal 600 personen en is voorzien van alle basisfaciliteiten. Uiteraard kan deze vergaderlocatie volledig worden ingericht! De locatie is de ideale plek voor presentaties, congressen, seminars en beurzen.

De locatie is voorzien van RGB-ledverlichting, waardoor de hal in elke gewenste kleur uitgelicht kan worden. Ook hangt er een geluidssysteem voor de muzikale invulling en dit kan ook uitgebreid worden met techniek. De vergaderlocatie ligt in Purmerend. Deze stad is goed te bereiken en de vergaderlocatie bevindt zich op slechts enkele minuten van een parkeergarage die 24 uur per dag geopend is.

Naast vergaderen in een historische markthal bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Neem een kijkje naar onze vergader- en evenementenlocaties.

vergaderen in purmerend de historische markthal evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Historische markthal is goed te combineren met de Haka Workshop. Haka is een ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Dit is een leuke energizer die je kunt gebruiken voor zowel break-out sessie of als volledige workshop!

Deel dit event

Ook leuk