Vergaderen bij de boer evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Katwoude

Vergaderlocatie bij de Boer

Vergaderen bij de boer op een kaasboerderij!

Een kaasboerderij op één van de mooiste plekjes in Waterland. Hier heb je een prachtig uitzicht op het platteland en kun je in de pauze even helemaal ontspannen tussen de koeien. Tijdens het vergaderen bij de boer heb je uitzicht op het platteland en kun je de loeiende koeien horen. Een vergaderlocatie om samen met je collega’s en/of partners op een rustige plek in Noord-Holland te vergaderen.

Vergaderen bij de boer evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Katwoude

Catering wordt verzorgd

Een heerlijke catering vol met lokale specialiteiten, behoren ook tot de mogelijkheden. Deze unieke vergaderlocatie zal zorgen voor rust en ontspanning, midden in het drukke Noord-Holland.

Deze ruimte kan gehuurd worden vanaf 10 personen. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en parkeren is vrij. Kortom, een unieke locatie tussen de koeien en de prachtige natuur die Noord-Holland rijk is.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Naast vergaderen bij de boer bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Neem vooral een kijkje naar deze unieke vergader- en evenementenlocaties.

 

Tip van dtevents

Vergaderen bij de kaasboer is goed te combineren met de kaasproeverij! Proef de kazen die op deze boerderij worden gemaakt! Zo sluit je de vergadering op een erg leuke manier af! Neem ook eens een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops.

 

Deel dit event

Ook leuk