Vergaderen aan het IJ

Vergaderen aan het IJ

Vergaderen aan het IJ in een visrestaurant!

Deze locatie is een uniek visrestaurant op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord. Het is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ-oevers.

Vergaderen aan het IJ

Goede vergaderlocatie

Naast dat het een goed visrestaurant is, kan deze vergaderlocatie ook goed gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 450 gasten en is op verschillende manieren in te zetten. Zo is er. bijvoorbeeld mogelijk om het restaurant in tweeën te delen.

Na het officiële gedeelte kan de groep zich verplaatsen naar het andere gedeelte voor een diner en eventueel een feest. Deze locatie biedt een gezellige sfeer voor het gehele evenement. Ook is het mogelijk om een klein gedeelte van het restaurant te huren voor kleinere gezelschappen. Dit maakt de vergaderlocatie ook ideaal voor een creatief teamuitje of een workshop. Het restaurant is goed te bereiken met de pond en met de auto.

Restaurant en vergaderen Amsterdam-Noord

Kortom, de locatie vergaderen aan het IJ is geschikt voor veel verschillende soorten gelegenheden. Van een vergadering, training of andere zakelijke meeting tot bijvoorbeeld een jubileum of een bedrijfsfeest. Maar ook een teamuitje of workshop behoort tot de mogelijkheden! Wij passen aan op maat, naar uw wens. Neem een kijkje op deze pagina voor alle teamuitjes.

Deel dit event