kerstmarkt

Vergaderarrangement kerst bij de Botanische Tuin

Vergaderen in de kerstsferen

Heb je de hele dag een vergadering en wil je tussendoor even iets anders doen? Dan is dit vergaderarrangement perfect voor jou. Tijdens de koude winterdagen vindt dit jaar voor het eerst de Zaanse Dickens kerstmarkt plaats naast vergaderlocatie de Botanische Tuin.

De eerste editie van de Zaanse Dickens kerstmarkt vindt dit jaar plaats. Word teruggebracht naar de Victoriaanse tijd op de Zaanse Dickens kerstmarkt. De locatie is precies zoals het stadje uit de boeken van Charles Dickens. In deze sprookjesachtige wereld is er uniek entertainment, zijn er gezellige marktkramen en heerlijke hapjes en drankjes. Er is live muziek, levend entertainment, winterse activiteiten en nog veel meer! Heerlijk even tussen het vergaderen door, een tripje over de kerstmarkt maken en je bent gelijk hiermee helemaal in de sfeer. Niet te missen is natuurlijk lekkere warme chocolademelk of glühwein.

Wil je meer weten over de Zaanse Dickens kerstmarkt? Klik hier voor meer informatie!

Zaanse Dickens kerstmarkt Vergaderarrangement De Botanische Tuin

Maak je eigen kerstpakket!

Op de Zaanse Dickens kerstmarkt is het mogelijk om je eigen kerstpakket samen te stellen. Je krijgt elk een gevlochten mand en vervolgens kan je op de markt rondlopen en producten kiezen om in je mand te doen. Zo heeft iedereen een kerstpakket wat helemaal bij hem/haar past. Op de kerstmarkt is er van alles te kiezen, dus voor iedereen is er wat leuks om in zijn/haar mandje te doen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderarrangement de Botanische Tuin? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Neem ook eens een kijkje naar onze teamuitjes en workshop.

Deel dit event