tegenover de zaanse schans zaandam zaanstreek vergaderlocatie evenementenlocatie ideeën bedrijfsuitje

Vergaderlocatie Tegenover de Schans

Vergaderen tegenover de Zaanse Schans!

Unieke vergaderlocatie aan de Zaan en tegenover de Zaanse Schans. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Zaanse Schans. Het pakhuis biedt verschillende vergaderruimtes tot maximaal 75 personen.

De ruimtes

De opslag

In deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 20 personen, met een rustige uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Door de vele ramen is deze zaal voorzien van veel daglicht en uiteraard is het uitzicht prachtig.

De zolder

De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ‘De Zolder’ en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig.

De lagedijk

De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 20 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presentatie middelen worden geplaatst.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

tegenover de zaanse schans zaandam zaanstreek vergaderlocatie evenementenlocatie ideeën bedrijfsuitje

Tip van dtevents

Vergaderen tegenover de Schans is perfect te combineren met de creatieve Workshop schilderen! Leer hier hoe je de mooiste schilderijen maakt met een uitzicht over de Zaanse Schans!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Villa? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk