Sloep Jan van Gent huren leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje

Varen met de Jan van Gent sloep

Varen met de Jan van Gent sloep

Een mooie vaartocht maken met je familie, vrienden of collega’s. Denk aan vaartochten naar Ouderkerk a/d Amstel, Pampus op het Markeermeer, Volendam, de Zaanse Schans, het Nieuwe meer of naar Haarlem. Er zijn heel veel mogelijkheden.

uniek bedrijfsuitje top 10 teamuitjes teambuilding activiteit

Stap aan boord!

Wil je middels de teambuilding de teamspirit versterken, boek dan nu bij ons een bedrijfsuitje en stap aan boord van deze mooie Jan van Gent sloep. De sloep maakt een rondvaart van 3 uur door de Zaanstreek of door de mooie grachten van Amsterdam of Haarlem. Bewonder je tijdens de tocht door de Zaanstreek de Zaanse Schans, de Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd.

uniek bedrijfsuitje top 10 teamuitjes teambuilding activiteit

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, want er is een ervaren schipper aan boord die de sloep zal sturen. ​Dit arrangement bestaat uit het huren van een 12 persoons sloep, te boeken vanaf 3 uur varen op een dag. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons. Varen met de Jan van Gent sloep is een erg leuk en relaxt teamuitje. Het team van dtevents zal ervoor zorgen dat het teamuitje aansluit op jouw wensen. Hieronder kun je lezen met wat het teamuitje gecombineerd kan worden. Dit leuke teamuitje kan goed worden gecombineerd met een heerlijke lunch, diner of borrel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Neem ook eens een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en unieke workshops!

Deel dit event

Ook leuk