Amsterdam Light Festival

Arrangement tussen Kunst en Kerst

Tussen Kunst en Kerst

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat de festiviteiten weer gaan beginnen! Vanaf 10 t/m 20 december is het zover, het Amsterdam Light Festival is weer begonnen en de eerste editie van de Zaanse Dickens kerstmarkt zal in Zaandam plaatsvinden.

Hier hebben wij een uniek arrangement voor ontwikkeld! Allereerst ga je gezellig met je collega’s over een echte nostalgische Zaanse Dickens kerstmarkt lopen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het OV. Hier geldt betaald parkeren. Deze kerstmarkt is geheel in het thema van het stadje uit de Charles Dickens boeken. Als je over deze markt loopt krijg je niks anders dan een puur kerstgevoel mee. Op de kerstmarkt staan verschillende kraampjes met allerlei leuke spullen waarmee je zelf een kerstpakket kan samenstellen!

Wil je meer weten over de Dickens Kerstmarkt? Klik hier voor meer informatie.

kerstmarkt

Nadat je een wandeling over de kerstmarkt hebt gemaakt en een leuk pakket hebt samengesteld, ga je gezellig samen met je collega’s in een rondvaartboot genieten van de prachtige lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Gezamenlijk varen jullie door de grachten van Amsterdam op een salonboot en geniet je van een heerlijk drankje. Ook is het mogelijk om tijdens de rondvaart lekker te borrelen of zelfs te dineren.

Ben je benieuwd naar het verhaal achter de kunstwerken? Dan is het ook mogelijk dat een gids je alles verteld over de prachtige kunst.

Het arrangement ‘Tussen Kunst en Kerst’ is ideaal voor de winter en brengt niet alleen gezelligheid, maar ook inspiratie met zich mee.

Amsterdam light festival

Over het arrangement

Tussen Kunst en Kerst is alleen beschikbaar van 10 t/m 20 december. Betaald parkeren is mogelijk bij de Zaanse Dickens Kerstmarkt. Deze locatie ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Optioneel is het mogelijk om busvervoer te regelen van de Zaanse Dickens kerstmarkt naar de rondvaart!

Neem ook eens een kijkje naar onze teamuitjes en workshop.

Deel dit event

Ook leuk