Vergaderen bij The Whale evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaandam Zaanstreek

Vergaderlocatie the Whale

Vergaderlocatie de Whale!

Deze prachtige vergaderlocatie midden op de Zaanse Schans is een perfecte historische locatie voor vergaderingen. Deze locatie is tevens een restaurant en het terras ligt aan het water de Zaan. Bij deze locatie zijn allerlei soorten vergaderingen mogelijk, vanwege een divers aanbod aan zalen. Er is dus volop ruimte voor grote en kleine groepen. Omgeven door historie kan het niet anders dan dat het een inspirerende vergadering zal worden.

Het is ook mogelijk om te lunchen of dineren bij deze vergaderlocatie.

Vergaderen bij The Whale evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaandam Zaanstreek

Over de vergaderlocatie

De vergaderlocatie de Whale bevindt zich op de Zaanse Schans. Dit is gemakkelijk te bereiken met het OV en ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Zaanse Schans. Ook kan je makkelijk betaald parkeren bij de Zaanse Schans zelf.

Lijkt dit je een leuke vergaderlocatie?
Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents.

Wil je tijdens je vergadering een leuke break? De activiteit Smartwalk is perfect te combineren met vergaderen bij de Whale. Tijdens deze speurtocht wandel je over de Zaanse Schans met je smartphone! Ga samen op pad en beleef een gezellige, interactieve wandeling.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Whale? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk