The Royal Room

Vergaderlocatie The Royal Room

Vergaderen in The Royal Room

Deze vergaderlocatie bevindt zich in het hartje van de prachtige stad Delft. Op het drukbezochte plein in Delft in het centrum van de stad, bevindt zich vergaderlocatie The Royal Room. De locatie is ingericht als een royale kamer met foto’s en beelden gericht op het koningshuis, wat het de perfecte plek maakt voor hooggeëerd publiek. Zo krijg je tijdens je vergadering het gevoel alsof je op bezoek bent bij de koning en koningin.

Delft heeft natuurlijke een rijke historie en dit is te merken in de stad zelf. Oude gebouwen en grachten, kerken en Delfts blauw zijn overal te bekennen!

Wil je tussendoor de stad ontdekken? Dat kan zeker met onze unieke SmartWalk Delft! Met de SmartWalk loop je in 1,5 – 2 uur door de stad en leer je alles over de rijke geschiedenis van Delft. Benieuwd naar de SmartWalk? Klik hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Deze locatie bevindt zich op het Marktplein in het centrum van Delft. Er is ruime parkeergelegenheid in verschillende parkeergarages in Delft. Het centrum is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Deel dit event

Ook leuk