The Royal Room vergaderlocatie evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje

Vergaderlocatie The Royal Room

Vergaderen in de Royal Room!

Deze vergaderlocatie bevindt zich in het hartje van de prachtige stad Delft. Op het drukbezochte plein in Delft in het centrum van de stad, bevindt zich vergaderlocatie de Royal Room. De locatie is ingericht als een royale kamer met foto’s en beelden gericht op het koningshuis, wat het de perfecte plek maakt voor hooggeëerd publiek. Zo krijg je tijdens je vergadering het gevoel alsof je op bezoek bent bij de koning en koningin.

Delft heeft natuurlijke een rijke historie en dit is te merken in de stad zelf. Oude gebouwen en grachten, kerken en Delfts blauw zijn overal te bekennen!

Wil je tussendoor de stad ontdekken? Dat kan zeker met onze unieke SmartWalk Delft! Met de SmartWalk loop je in 1,5 – 2 uur door de stad en leer je alles over de rijke geschiedenis van Delft. Neem vooral een kijkje naar het unieke teamuitje de SmartWalk!

Bereikbaarheid

Deze locatie bevindt zich op het Marktplein in het centrum van Delft. Er is ruime parkeergelegenheid in verschillende parkeergarages in Delft. Het centrum is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

The Royal Room Kvergaderlocatie evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje

Tip van dtevents

Vergaderen bij the Royal Room is goed te combineren met de activiteit Smartwalk. Dit is een interactieve wandeltocht waarbij je Delft op een leuke manier ontdekt!

Deel dit event

Ook leuk