het happening evenementenlocatie amsterdam personeelsuitje ideeën

Evenementenlocatie the Happening

Evenementenlocatie de Happening

Deze bijzondere multifunctionele evenementenlocatie is gelegen op het IJ. Aan de kade van het hippe NDSM-terrein bevindt zich evenementenlocatie de Happening.

Dit unieke gebouw met een uitgebreid terras is een echte eyecatcher. Het gebouw bestaat uit 2 delen die met elkaar verbonden zijn, met een glazen gedeelte grenzend aan het IJ. Deze locatie heeft een industriële sfeer, dat passend is bij de rest van de omgeving. Omdat het een grote loods is, kan deze helemaal op maat en naar eigen smaak worden ingericht. Het gebouw beschikt ook over twee terrassen, die bij het evenement gebruikt kunnen worden.

the Happening evenementenlocatie amsterdam personeelsuitje ideeën

Over de Happening

Bij deze locatie is het niet alleen mogelijk om een groot feest te geven, maar ook een uitgebreid diner met zit plek voor tot wel 360 personen. Wil je staand hapjes eten met een walking dinner? Dit kan tot wel 600 personen. Ook zijn er ruime faciliteiten voor geluid en licht techniek aanwezig. Een gave lichtshow of optreden is hier geen probleem.

Deze locatie bevindt zich in Amsterdam aan het NDSM-terrein. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In totaal kunnen hier evenementen gegeven worden tot 840 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Op jouw bedrijfsevenement is het leuk om jouw collega’s terug naar huis te gaan met leuke foto’s! Dit is mogelijk met een photobooth! Zo maak je jouw bedrijfsevenement onvergetelijk! Ook kun je jouw bedrijfsevenement goed combineren met een uniek teamuitje of een leuke workshops. Neem vooral een kijkje, er is voor ieder wat wils!

Deel dit event