the brewery evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaanstreek Zaandijk

Vergaderlocatie the Brewery

Vergaderlocatie de Brewery!

Deze vergaderlocatie is te vinden in het pittoreske Zaandijk, grenzend aan de Zaanse Schans. De Brewery is een unieke, huiselijke vergaderlocatie en tevens de enige brouwerij in de Zaanstreek. Deze locatie bestaat uit een restaurant, waarbij verschillende van hun eigen bieren op de tap staan, en een brouwerij, die je vanuit het restaurant al kan zien. Wil je tussendoor even iets anders zien? Het is mogelijk om een rondleiding door de brouwerij te krijgen en om een bierproeverij te doen. Dit natuurlijk wel na de vergadering. Daarnaast is een uitstapje naar de Zaanse Schans zo gemaakt. Binnen een paar minuten lopen sta je al aan de rand van de Schans.

Ook kan er tussendoor lunch geboekt worden, of na de vergadering een lekker diner, met een typisch Zaans biertje met verschillende unieke smaken.

the brewery evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaanstreek Zaandijk

Over de locatie

Deze vergaderlocatie bevindt zich in Zaandijk. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Ook is het dicht bij de Zaanse Schans, voor een leuk uitstapje tussendoor. Deze locatie kan voor ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds geboekt worden. Er is op deze locatie plaats tot 100 personen.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Brewery kun je prefect combineren met een Zaanse bierproeverij met rondleiding door de bierbrouwerij! Je leert samen met je collega’s hoe het brouwproces te werk gaat!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Brewery? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk