The Beach Cabin evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Wijk aan Zee

Vergaderlocatie The Beach Cabin

Vergaderen bij de Beach Cabin!

Je eigen Beach Cabin op een mooi stukje strand nabij de pier in Noord-Holland. Vergader samen met je collega’s intiem op deze locatie met bar en eigen keuken, waar heerlijke gerechten bereid worden. Je kunt op deze locatie vergaderen met 20 personen. Dit is echt een van die vergaderlocaties waar je zeker in de zomer gewoon binnen wíl vergaderen. Deze locatie is unieke vergaderlocatie waar je samen met partners en/of collega’s relaxt op het strand kunt vergaderen.

Bij de juiste temperatuur neem je tussendoor een heerlijke duik in de zee of loop je een rondje over het strand. Ook is vergaderen bij de Beach Cabin is goed te combineren met een strandactiviteit. Bekijk ons blog over de 5 leukste stranduitjes!

The Beach Cabin evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Wijk aan Zee

Over de locatie

Deze locatie ligt op het brede strand van Wijk aan Zee. Daarnaast is er een groot parkeerterrein waar je vrij kan parkeren op loopafstand.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Beach Cabin is goed te combineren met een leuke strandactiviteit! Ga samen met jouw collega’s Megasuppen op het strand! Samenwerken is bij deze teambuilding activiteit essentieel!

Neem ook een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk