Surfsimulator

Surfstimulator

Wat ga je beleven tijdens surfen op de surfstimulator?

Met een snelheid tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Dit er een hoge snelheid waardoor je perfect indoor kan surfen. De instructeur zal een korte instructie geven, en je de beste tips en tricks geven om zo lang mogelijk op het surfbord te blijven staan.

Surfsimulator teamuitje

Hier kun je indoor surfen op een wavesurfer. De vloer is zacht en veert mee hierdoor hoef je niet bang te zijn om jezelf te bezeren.

Tijdens het surfen draag je in een wetsuit aan die je op de locatie krijgt, deze wetsuit heeft een beschermende functie. Door middel van de heaters die zich bevinden op de locatie zal de hele ruimte verwarmd zijn.

Maak leuke herinneringen samen met je collega’s en kom erachter wie er talent voor heeft. Surfen op de surfstimulator is een sportieve en leuk uitje waar je gegarandeerd goede golven hebt om op te surfen. Wil je toch liever surfen op zee? Neem hier een kijkje.

 

Het indoor surfen is mogelijk in Nieuwgein en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Ook is er een ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Hieronder kun je lezen met wat het teamuitje gecombineerd kan worden.

​Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

Deel dit event

Ook leuk