Castricum strand leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje teambuilding

Surfen

Wat ga je beleven tijdens het surfen?

Heb jij altijd al willen leren surfen en ben je op zoek naar een te gekke ervaring? Dan is deze activiteit iets voor jou! Onder begeleiding van professionele instructeurs krijg je uitdagende surflessen en beleef je een onvergetelijke dag. Leer het samen met je collega’s en pak de golven aan de Nederlandse kust!  

uniek teamuitje gezellig bedrijfsuitje evenementen teamuitje met eten strand

Hoe ziet de dag eruit?

Voordat je de zee ingaat, leer je meer over de theorie van golfsurfen. Bij dit unieke teamuitje krijg je uitleg over de juiste techniek, het materiaal van je surfboard en natuurlijk de veiligheid. Na de theorie ben je klaar om het water in te gaan en ga je zelf je eerste golven pakken. In het water zal iedereen er in zijn eigen tempo naartoe werken om zelfstandig op te kunnen staan en over de golven te kunnen glijden. Dus hijs jezelf in een wetsuit en get ready, want dit wil je niet missen! Dit leuke teamuitje is goed te combineren met een heerlijke lunch, diner of borrel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

uniek teamuitje gezellig bedrijfsuitje evenementen teamuitje met eten

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een wat rustiger teamuitje dan surfen? Probeer dan suppen. De geplande suptocht belooft een aangename en plezierige ervaring te zijn, waarbij jij en je collega’s op de correcte wijze zullen leren suppen en tegelijkertijd kunnen genieten van de omgeving op het water. Elk van jullie zal voorzien worden van een supboard en peddel om op het water te kunnen bewegen. Neem ook eens een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk