Suppen in Alkmaar leuk teamuitje bijzonder bedrijfsuitje

Suppen

Wat ga je beleven?

Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jij en je collega’s op de juiste manier leren suppen en daarnaast genieten jullie van het moment op het water. Jullie krijgen allemaal een supboard en peddel om hiermee het water op te gaan. Heb jij een goed evenwicht? Dit is belangrijk om te hebben als je niet het water in wil vallen. Maak leuke herinneringen met je collega’s door middel van dit teamuitje.

uniek bedrijfsuitje top 10 teamuitjes zon gezellig team uitje

Suppen maar!

Vanaf het water op je board, beleef je de wereld net even anders. Het is erg leuk om je GoPro of onderwatercamera mee te brengen voor leuke shots tijdens het uitje.

​Op eigen gelegenheid suppen jullie terug naar de opstapplaats. Hier kunnen jullie er nog voor kiezen om de dag af te sluiten met een lekkere borrel. Dit teamuitje is te combineren met transport, borrel of een extra activiteit. Het team van dtevents zal ervoor zorgen dat het teamuitje naar jullie wens verloopt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

uniek bedrijfsuitje top 10 teamuitjes zon gezellig team uitje

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een soortgelijk teamuitje? Kijk dan eens naar het actieve teamuitje surfen! Onder begeleiding van professionele instructeurs krijg je uitdagende surflessen en beleef je een onvergetelijke dag. Naast surfen bieden wij ook heel veel andere unieke teamuitjes en workshops aan. Neem vooral een kijkje, er is voor ieder wat wils!

Deel dit event

Ook leuk