E-chopper Volendam teamuitje

Speurtocht op een E- Fatbike

Wat ga je beleven?

Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek onder andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans natuurlijk niet mag ontbreken.

Tijdens de speurtocht op een E- fatbike wordt de groep verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten, maar bij dezelfde locatie stoppen.

Over de E- bike

De fietsen zijn elektrisch en fietsen snel en licht. De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient. Dit is dus een perfecte teambuilding activiteit!

De speurtocht op de E-fatbike is ook te beleven op andere leuke locaties in Nederland, zoals Amsterdam, Volendam en Egmond aan Zee!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

leuk uniek teamuitje actief bedrijfsuitje Zaandam Zaanstreek E-fatbike

Mogelijkheden van speurtocht op een E- fatbike

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland. Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Heb jij liever een speurtocht door Amsterdam? Neem hier een kijkje op het teamuitje Speuren en dineren in Amsterdam. Of neem een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk