Zaanse schans

Speurtocht door de Zaanstreek

Wat ga je beleven tijdens de speurtocht door de Zaanstreek?

De Zaan, de mooie Zaanse pandjes; de Zaanstreek heeft zoveel moois te bieden! Je gaat tijdens de speurtocht door de Zaanstreek verschillende highlights passeren.

De groep wordt in meerdere teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje mee. In dit tasje zit alles wat je nodig hebt voor de speurtocht, namelijk: verschillende enveloppen, een pen, een waterflesje en een lekkere snack. De enveloppen brengen je naar de locatie waar je de opdracht moet uitvoeren. Elk team begint ergens anders, maar iedereen eindigt op dezelfde locatie.

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de route zich vanzelf door het oudste industriële gebied van Nederland. Deze fietsspeurtocht heeft een educatief aspect en daarnaast zitten er hilarische foto en video-opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

Zaanse huisjes Zaanse huisjes

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs! Deze speurtocht zorgt voor leuke herinneringen en je kennis over Zaanstad zal worden verhoogt. Dit uitje is te combineren met een lunch, borrel of diner. Ook kan er transport worden geregeld. Het team van dtevents zal ervoor zorgen dat de activiteit zal voldoen aan jou wensen.

Doe jij liever de speurtocht op een E- fatbike? Kijk dan hier voor dit teamuitje.

 

Deel dit event

Ook leuk