Zaandam teamuitje ideeën leuk bedrijfsuitje uniek

Speurtocht door de Zaanstreek

Wat ga je beleven tijdens de speurtocht door de Zaanstreek?

De Zaan, de mooie Zaanse pandjes; de Zaanstreek heeft zoveel moois te bieden! Je gaat tijdens de speurtocht door de Zaanstreek verschillende highlights passeren.

De groep wordt in meerdere teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje mee. In dit tasje zit alles wat je nodig hebt voor de speurtocht, namelijk: verschillende enveloppen, een pen, een waterflesje en een lekkere snack. De enveloppen brengen je naar de locatie waar je de opdracht moet uitvoeren. Samen met je team moet je verschillende raadsels oplossen en antwoorden geven op quizvragen. Dit is dus een perfect teamuitje als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit. Tijdens de speurtocht staan samenwerken, teamspirit en gezelligheid centraal. Elk team begint ergens anders, maar iedereen eindigt op dezelfde locatie.

Zaandam teamuitje ideeën leuk bedrijfsuitje uniek

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de route zich vanzelf door het oudste industriële gebied van Nederland. Deze fietsspeurtocht heeft een educatief aspect en daarnaast zitten er hilarische foto-en video-opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs! Deze speurtocht zorgt voor leuke herinneringen en je kennis over Zaanstad zal worden verhoogt. Dit uitje is te combineren met een lunch, borrel of diner. Ook kan er transport worden geregeld. Het team van dtevents zal ervoor zorgen dat de activiteit zal voldoen aan jou wensen.

Zaandam teamuitje ideeën leuk bedrijfsuitje uniek

Tip van dtevents

Wij bieden nog veel meer leuke speurtochten aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar het unieke teamuitje de speurtocht op de E-fatbike! Samen met je collega’s ga je cruisen door het mooie Zaandam. Dit teamuitje is perfect om te beleven met mooi weer. Kijk ook eens naar onze andere actieve teamuitjes en leuke workshops!

 

Deel dit event

Ook leuk