Speuren en dineren Amsterdam

Speuren en dineren in Amsterdam

Wat ga je beleven?

De grachten, het Anne Frank huis, de mooie Amsterdamse straatjes; tijdens speuren en dineren in Amsterdam ga je ze allemaal zien tijdens de fietsspeurtocht!

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de weg zich vanzelf door onze prachtige hoofdstad. Je ziet dé highlights van Amsterdam en je leert ook nog eens een hele hoop over de stad. Daarnaast zitten er hilarische foto en video opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

Bij deze speurtocht wordt de groep in meerdere teams verdeeld, elk team krijgt een eigen tasje met enveloppen, een pen, een flesje water en een snack. Bij elke opdracht open je een envelop. Hier staan aanwijzingen en tips in om steeds bij de volgende opdracht te komen. Zodra je de locatie gevonden hebt kun je beginnen aan de opdracht die ook in de envelop zit.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents. De winnaar krijgt een leuke prijs!

 

Speuren en dineren in Amsterdam: de mogelijkheden

Er zijn een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt deze speurtocht met een fiets boeken, of op je eigen fiets op pad gaan. Na de tocht kun je ervoor kiezen om de speurtocht gezamenlijk af te sluiten met een uitgebreide lunch of diner. Daarnaast is de speurtocht is mogelijk in het Nederlands, Engels en Duits! Met deze mogelijkheden zal de activiteit zal goed aansluiten op jou wensen. Deze activiteit zal leuke herinneringen met zich meebrengen!

De activiteit is goed te combineren met vergaderen in Amsterdam bij de locatie aan het IJ of bij locatie Centraal Station.

 

Deel dit event

Ook leuk