De SmartWalk in WhatsApp Vergaderarrangement The Brewery

SmartWalk

Wat ga je beleven?

Van bijzondere bezienswaardigheden tot verborgen plekjes, er is zoveel te zien en te ontdekken. Met SmartWalk ontdek je samen met je collega’s een regio of stad op een interactieve en innovatieve manier. Met een uitgestippelde route kan de wandeltocht zelfstandig, zonder gids via WhatsApp gelopen worden. Met deze tour krijg je niet alleen informatie over verschillende locaties, maar ook vragen die je kunt beantwoorden en waarmee je punten kunt verdienen! Bij elke locatie zie je foto’s verschijnen in WhatsApp, die je direct op je telefoon kunt opslaan. Zo kun je gemakkelijk aan je vrienden en familie laten zien wat je allemaal hebt gezien tijdens je SmartWalk!

Brug in Zaanstreek

Over de SmartWalk

De SmartWalk is niet alleen heel interactief, maar ook op elk moment van de dag te gebruiken. Het enige wat er nodig is voor de wandeltocht is een actieve instelling en een opgeladen smartphone! De wandeltours duren ongeveer 2-3 uur en de maximale grootte voor een groep is 6 personen per wandeltour.
De SmartWalk is zoals eerder genoemd via WhatsApp en is vanaf meerdere locaties in Egmond aan Zee te beginnen. Het is natuurlijk ook te boeken in combinatie met een gezellige lunch of diner op locatie.

Ben jij klaar voor de toekomst van tours? Start dan nu de SmartWalk!

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Uitzicht Egmond aan Zee

Egmond aan Zee

Ontdek Vissersdorp Egmond aan Zee op een nieuwe en spannende manier met je Smartphone! Met deze SmartWalk wandel je samen met je collega’s door Egmond aan Zee en leer je via WhatsApp alles over de geweldige cultuur en geschiedenis. De SmartWalk in Egmond aan Zee gaat natuurlijk langs het prachtige strand, maar neemt je ook mee door de geschiedenis van het dorp. Egmond aan Zee is heeft namelijk erg veel bijzondere verhalen die verbonden zijn aan de tweede wereldoorlog.

Klompen op de Schans

Zaanstreek

Ontdek het dorp van de molens met de SmartWalk Zaanstreek. Met deze SmartWalk wandel je samen met je collega’s over de Zaanse schans en Oud-Zaandijk en leer je via WhatsApp alles over de authentieke Zaanse huisjes en de geschiedenis van Zaandam. De Zaanse schans staat vol met geschiedenis. Of het nu gaat om het oude ambacht klompenmaker of het typische Zaanse Duyvenkater brood bakken, er is van alles te zien. Natuurlijk wordt er ook genoeg verteld over de beroemde molens, waar het gebied bekend om staat.

Delft

Ontdek een van de oude steden vol met historie en cultuur met de SmartWalk. Deze SmartWalk leidt jou en je collega’s door de knusse en authentieke stad Delft. Leer over de beroemde werken van Vermeer en zijn geboortestad Delft, over de eeuwenoude gebouwen en de bijzondere geschiedenis. Ook heeft in Delft zich een bijzondere gebeurtenis voldaan, namelijk de moord op Willem van Oranje. Leer met de SmartWalk delft over de bijzondere cultuurhistorische achtergrond van deze prachtige oude stad.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan vooral contact met ons op.

Deel dit event

Ook leuk