Derpervrouwtje speurtocht Egmond

Skoilewinkie doen

Wat ga je beleven?

Tijdens skoilewinkie doen ga ja samen met je collega’s op zoek naar de locatie van het derpervrouwtje. Je wordt verdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een eigen tasje met verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten, maar bij dezelfde locatie stoppen. Het doel is om als eerste het derpervrouwtje te vinden. Heb jij samen met je team het derpervrouwtje als eerste gevonden? Dan hebben jullie gewonnen. Deze zoektocht vindt plaats in Egmond aan Zee.

Het derpervrouwtje tijdens skoilewinkie doen

Ga jij samen met je collega’s op zoek naar het derpervrouwtje in Egmond aan Zee? Het derpervrouwtje staat symbool voor alle weduwen uit de tijd dat Egmond aan Zee nog een vissersdorpje was. Door middel van deze unieke speurtocht gaan jullie haar locatie achterhalen. Grappige en spannende opdrachten zullen hierbij niet ontbreken!

Bij elke stop zal het team een opdracht moeten uitvoeren of een vraag beantwoorden. Voor elke juist beantwoorde vraag of uitgevoerde opdracht ontvangt het team één letter per 2 stops. Bij de laatste locaties krijgen jullie na elk goed uitgevoerde locatie één letter. Alle letters bij elkaar vormen de eindlocatie! Dat is de plek waar het derpervrouwtje zich schuilhoudt.

Kijk voor meer teamuitjes in Egmond aan Zee op de pagina ‘Een andere Egmond ervaring’.

Deel dit event

Ook leuk