silent kerstdisco

Silent kerstdisco

Silent disco tijdens de feestdagen!

De silent kerstdisco! Een fenomeen dat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Dit is eigenlijk niks meer dan het woord zelf al zegt, een stille disco.
Mensen dansen op muziek, net als bij elke disco, maar dan met een draadloze koptelefoon. Dit kan je nu samen met je collega’s doen als teamuitje. Dit is ook mooi te combineren met een evenement! Het maakt jullie fantastische kerstfeest helemaal af. Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw favoriete kerstnummers, zonder dat iemand hoort hoe vals je stiekem zingt.

Maak de silent kerstdisco zo gek als je wilt!

Echt uitpakken? Dat kan. Voor de silent kerstdisco zijn er een tal aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een feest met meerdere dj’s die battles tegen elkaar doen en met zijn muziek het publiek enthousiast probeert te maken. Je kan als deelnemer namelijk van zender wisselen met de draadloze koptelefoon. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de muziek luistert die het beste bij jou past. Welk liedje wordt het hardst meegezongen?

Een silent disco bestaat vaak uit allerlei meezinghits! Uiteraard zal dat voor deze versie volledig in de kerstsferen zijn. Van All I want for Christmas tot Feliz Navidad, wij zorgen ervoor dat jouw favoriete kerstklassieker niet ontbreekt.

Wij zorgen ervoor dat jullie silent kerstdisco een absolute topervaring wordt! Even gezellig ontspannen met collega’s en je helemaal laten opgaan in de muziek. Want wie houdt er nou niet van kerstmuziek? Wij garanderen dat ook de kerst(haters) stiekem zullen meezingen.

Naast de silent kerstdisco bieden wij ook allerlei andere kerstactiviteiten aan. Deze kunnen goed gecombineerd worden tijdens een gezellig teamuitje of jullie jaarlijkse kerstfeest.

Deel dit event

Ook leuk