Silent Disco bedrijfsfeest

Silent Disco

Wat ga je beleven?

Je hoort het steeds vaker, een stille disco of een silent disco. Een silent disco is een concept waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj of soms zelfs met een live band.

Tijdens de disco word er gebruikt gemaakt van een accu met een zender die aangesloten kan worden met een muziekbron. Beleef samen met jouw collega’s de dag van je leven. Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega’s. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Wie weet zie jij verborgen talenten.

Silent Disco bedrijfsfeest

Ontstaan van Silent Disco

Het eerste teken van een silent disco was in een Finse scienefiction film in 1969, waarin de karakters een koptelefoons droegen op een feestje, in die tijd werd het concept nooit echt doorgebroken. In 2002 was er een Nederlander die het concept neerzette, de stille disco werd geboren.

Silent disco personeelsfeest

Na de disco nog meer!

Zodra de silent disco voorbij is zal de instructeur jullie meenemen naar het restaurant. Hier zullen jullie gezamenlijk met z’n allen gaan dineren. Tijdens het diner kunnen jullie gaan praten over de nieuwste dance moves van je collega’s en natuurlijk die van jezelf. De silent disco kan ook worden afgesloten met een borrel. Jullie kunnen dan gezellig gaan borrelen en genieten van verschillende soorten kleine hapjes. Het is ook mogelijk om deze activiteit met een andere te combineren. Kijk op de pagina teamuitjes om alle activiteiten te zien.

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

 

Deel dit event

Ook leuk