Egmond aan Zee rondleiding door de vuurtoren van Speijk leuke teamuitjes

Rondleiding door de vuurtoren van Speijk

Wat ga je beleven tijdens dit unieke teamuitje?

In het knusse vissersdorpje Egmond aan Zee staat één van de oudste, nog actieve vuurtorens van Nederland, namelijk de Vuurtoren J.C.J. van Speijk! Deze vuurtoren is gebouwd in 1833 en heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld voor vele vissers en schippers in de buurt. De vuurtoren fungeert nog steeds als een cruciaal herkennings- en controlepunt voor de plaatsbepaling van schepen. Vooral voor recreatievaartuigen, die vaak zonder geavanceerde navigatiesystemen werken, is de toren onmisbaar!

Egmond aan Zee duinwandeling met gids leuke teamuitjes

Over de rondleiding door de vuurtoren van Speijk

De vuurtoren van Speijk is een erg interessant monument om te bezoeken. De vuurtoren is 28 meter hoog en heeft wel liefst 6 verdiepingen. Dit prachtige monument is opengesteld voor een interessante rondleiding, waar jij en je collega’s de binnenkant van de vuurtoren kunnen aanschouwen. Loop helemaal naar de top en bewonder de indrukwekkende vuurtorenlamp en geniet van het prachtige uitzicht over Egmond aan Zee!

Ontdek de bijzondere geschiedenis en functie die deze indrukwekkende Vuurtoren in Egmond aan Zee heeft gehad en geniet samen met je collega’s van een interessante rondleiding van een echte Derper.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Naast de rondleiding bieden wij nog veel meer leuke teamuitjes aan in Egmond aan Zee. Neem een kijkje naar het overzicht van de activiteiten en workshops bij een andere Egmond ervaring. Laat je inspireren en beleef samen met je collega’s een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Neem ook een kijkje naar onze andere bijzondere teamuitjes en workshops en laat je inspireren door onze unieke vergader- en evenementenlocaties

 

Deel dit event

Ook leuk