Rijksmonument de Koepel evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Heiloo

Vergader- en evenementenlocatie Rijksmonument de Koepel

Locatie Rijksmonument de Koepel!

Op zoek naar een unieke vergader- en evenementenlocatie? Wij beschikken over een schitterend rijksmonument, dat ook bekend staat als een theater! In deze koepel kan elk evenement naar wens georganiseerd worden. Dat maakt deze vergader- en evenementenlocatie multifunctioneel! Van een uniek bedrijfsevenement tot een zakelijke vergadering. Het feit dat deze locatie een schitterend rijksmonument is, maakt het extra bijzonder om elkaar hier op een zakelijke manier te ontmoeten.

Een avondje theater in combinatie met een heerlijk diner, behoort ook tot de mogelijkheden. Van muziek, tot dans en beeldende kunst. Afhankelijk van de programmering van de Koepel komen wij tot een passend programma.

Rijksmonument de Koepel evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Heiloo

Over Rijksmonument de Koepel

Deze locatie bevindt zich in Heiloo. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV. Naast de prachtige evenementenlocatie in de Koepel beschikt deze locatie over meerdere zalen voor elke groepsgrootte. Deze zalen beschikken over een beamer, scherm en flipover. Tijdens de vergadering heb je toegang tot onbeperkt koffie, thee en water.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag de verschillende opties bij deze unieke locatie. Alles is mogelijk!

Neem een kijkje om een overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties te zien.

Tip van dtevents

Wil jij jouw vergadering graag combineren met een activiteit? Vergaderen bij Rijksmonument de Koepel is perfect te combineren met de workshop fotografie met je smartphone! Wandel samen met je collega’s door het mooie gebied en leer hoe je de mooiste foto’s maakt met je mobiel!

Neem ook een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk