pubquiz gezellig teamuitje teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen bedrijfsuitje verbinding

Pubquiz

Wat ga je beleven?

De pubquiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en een lieftallige assistente. Het enige wat jullie hoeven te doen is je hersens laten kraken voor de vragen en genieten van dit leuke teamuitje. Jij en je collega’s werken in teams om de meeste vragen te beantwoorden. De vragen worden opgeschreven op een antwoordformulier en na elke ronde wordt deze nagekeken. Er is dus genoeg tijd tussendoor om even te pauzeren en te babbelen met je collega’s. Bij de pubquiz is samenwerking erg belangrijk, ook draagt dit teamuitje bij aan teambuilding, verbinding en communiceren. Maar uiteindelijk staat plezier boven alles! 

De pubquiz wordt per bedrijf op maat gemaakt. Wil jij jouw pubquiz bedrijfsuitje in een bepaald thema? Dat kan! Laat het ons weten en wij zorgen dat de quizvragen bij het thema passen. De quiz kan plaatsvinden op alle locaties, zelfs online! 

pubquiz gezellig teamuitje teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen bedrijfsuitje verbinding

Over de pubquiz

De pubquiz bestaat uit vier spectaculaire rondes. Eén ronde duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. De eerste ronde is een muzikale ronde, waar jij en je collega’s vol plezier de leukste liedjes kunnen raden en zelfs meezingen via onze catch box. De catch box zorgt ervoor dat deze pubquiz helemaal uniek is, vol interactie. Aan het eind van de avond staan jij en je collega’s gegarandeerd mee te zingen en te dansen! Op deze manier leer je je collega’s op een heel ander niveau kennen. Het maakt niet uit of je nou goed kan zingen of niet, wat telt is de hilariteit! 

De tweede ronde is een film ronde. Hier test je je kennis over de meest populaire films. Dan is het tijd voor de algemene ronde dat gaat over basiskennis. Heb jij vroeger goed opgelet op school? Dan weet jij vast wat vragen te beantwoorden. De laatste ronde is misschien wel de leukste ronde. Deze staat volledig open voor jullie eigen vragen! Deze kunnen jullie opgeven, dan zetten wij ze in de pubquiz. Heb jij nog een leuk feitje over een collega? 

Tussen elke ronde van dit teamuitje is er ruimte voor een drankje en een lekker hapje. Na de laatste ronde wordt de winnaar bekendgemaakt. Het team met de meeste punten wint een gave prijs! Ga jij ermee vandoor? 

pubquiz op maat teamuitje bedrijfsuitje gezellig leuk teambuilding op locatie maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip van dtevents

De pubquiz kan worden uitgebreid met een borrel of een heerlijk diner. Nog niet genoeg gefeest? Bekijk dan een andere feestelijk teamuitje! Kijk bijvoorbeeld naar de silent disco. Bij de silent disco dansen jij en je collega’s op de lekkerste muziek, die je hoort via je koptelefoon. 

Deel dit event

Ook leuk