teamuitje leuk bedrijfsuitje plastic vissen duurzaam

Plastic Vissen

Wat ga je beleven?

Spring samen met jouw collega’s in de boot en maak met elkaar het water helemaal plasticvrij. Gebruikt het visnet om al het plastic uit het water te vissen. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere en plasticvrije wereld. Geniet samen van dit duurzame, sportieve en leuke teamuitje op het water.

Geniet samen van het mooie Haarlem of Alkmaar terwijl jullie het plastic uit het water vissen. Jullie kunnen dit arrangement uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame teamuitje op het water. Ook kan het varen uitgebreid worden tot maximaal 8 uur. Wij regelen alles naar jouw wensen!

teamuitje leuk bedrijfsuitje plastic vissen duurzaam

Kom jij een steentje bijdragen tijdens Plastic Vissen?

Het plasticprobleem is gigantisch, maar iedereen kan een steentje bijdragen door bewust met plastic om te gaan. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet en vernield ons ecosysteem.

​In de zee drijft veel plastic, van grote stukken plastic tot hele kleine microplastics die het water vervuilen. Dit noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet thuis in de zee, de plastic soep heeft grote consequenties. Vogels, vissen, dolfijnen, zeehonden en alle andere dieren die in de zee leven, zien het plastic aan voor voedsel en eten dit op. Vele raken hier zelfs in verstikt. Hier kunnen jij en je collega’s verandering in brengen, door voor dit duurzame teamuitje te kiezen!

Deze activiteit is perfect te combineren met een ander leuk en duurzaam teamuitje, namelijk de Beach Clean-up.

Deel dit event

Ook leuk