Plastic vissen teamuitje

Plastic Vissen

Wat ga je beleven?

Spring samen met jouw collega’s in de boot en maak met elkaar het water helemaal plastic vrij. Gebruikt het visnet om al het plastic uit het water te vissen. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld. Geniet samen van dit duurzame , sportieve en leuke uitje op het water.

Kom jij een steentje bijdragen tijdens Plastic Vissen?

Het plastic probleem is gigantisch, maar iedereen kan een bijdrage leveren door bewust met plastic om te gaan. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet.

​In de zee drijft veel plastic, van grote stukken op het water tot onzichtbare stukken onder het water. Dit noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet in de zee thuis. Vogels, vissen, dolfijnen en zeehonden zien het plastic aan voor voedsel en eten dit op. Of ze raken er zelfs in verstikt. Hier kunnen jij en je collega’s verandering in brengen.

Geniet samen van het mooie Haarlem of Alkmaar terwijl jullie het plastic uit het water vissen. Jullie kunnen deze dag uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame uitje op het water. Ook kan het varen uitgebreid worden tot maximaal 8 uur. Wij regelen alles naar jouw wensen.

Deze activiteit is perfect te combineren met de Beach Clean-up

Deel dit event

Ook leuk