teamuitje bowlen actief bedrijfsuitje top 10 teamuitjes op locatie bowling party

Bowling party

Wat ga je beleven?

De bowlingbanen zijn op zichzelf al een hele beleving. Alle banen kunnen namelijk in alle kleuren van de regenboog veranderen gecombineerd met speciale audio en video. Hierdoor kun je tijdens de bowling party een uur bowlen in stijl met tussendoor een lekkere bittergarnituur. Ervaar hoe het is om tegen je collega’s te bowlen en ontdek of jij die strike kan gooien!

teamuitje bowlen actief bedrijfsuitje top 10 teamuitjes op locatie

Het arrangement van de bowling party

Voor het bowlen zal beginnen gaan jullie met zijn allen een lekker gerecht eten. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Een lekkere burger, of een grill platter bestaande uit onder andere een mini-burger, chicken wings en een kalkoen shashlik. Al de gerechten worden bereid door de koks in de keuken en zijn ook Halal of vegetarisch te boeken.

Na het bowlen is het tijd om de avond gezellig af te sluiten met twee drankjes per persoon uit de Hollandse bar (bier, wijn en fris). Tijdens het bowlen is het ook mogelijk te genieten van een lekkere bittergarnituur.

Wil je de bowling party uitbreiden, dan is het ook mogelijk om samen met je collega’s te lasergamen of glow in the dark minigolf te spelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

teamuitje bowlen actief bedrijfsuitje top 10 teamuitjes op locatie

Tip van dtevents

Kijk ook eens naar onze andere unieke teamuitjes en workshops. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar het leuke teamuitje lasergamen. Bij lasergamen beleef je met je collega’s een leuke en kleurrijke ervaring. Werk in teams en strijd tegen elkaar voor de winst!

Deel dit event

Ook leuk