Personeelsevenement op locatie

Personeelsevenement op locatie

Wij verzorgen jouw personeelsevenement!

Een personeelsevenement is iets waar alle collega’s vaak nog jaren over doorpraten. Weet je nog die gezellige DJ of die heerlijke catering. Een feest vol verassende elementen en vooral unieke momenten.

Naast dat een personeelsevenement enorm leuk en gezellig is, zorgt dit ook voor verbinding binnen het bedrijf. Elkaar beter leren kennen en begrijpen! Een succesvolle dag zal zorgen voor gemotiveerde medewerkers en een sterk team!

Alles tot in de puntjes

dtevents organiseert een uniek bedrijfsfeest voor iedere organisatie! Wij zijn expert op het gebied van de organisatie van creatieve en betekenisvolle personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Gegarandeerd een onvergetelijke dag! Van het allereerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij ontzorgen volledig. Tot in de puntjes.

Een personeelsfeest bij dtevents organiseren betekend:

–  Volledig ontzorgt worden

–  Op maat bereide en kwalitatieve catering

–  Uniek entertainment (Bijvoorbeeld DJ, band of saxofonist)

–  Mogelijkheid tot een themafeest

–  Mogelijkheid tot unieke externe locatie

–  Eventstyling van de locatie

Personeelsevenement op locatie

Inspiratie

Ons doel is om onze klanten continu te blijven inspireren! Dit doen wij door het creëren van unieke concepten voor een bedrijfs- of personeelsfeest. Van een sfeervol festivalconcept met onder andere picknick, foodtruks, jazz- en loungemuziek en activiteiten als een Djembé workshop tot een personeelsfeest in het teken van fijnproeven. Een wijn- en bierproeverij mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Benieuwd naar meer unieke concepten? Neem contact met ons op en wij inspireren jou graag!

Deel dit event

Ook leuk