Personeelsuitje ideeën padel goedkope teamuitjes actief bedrijfsuitje

Padel

Wat ga je beleven?

Ervaar met je collega’s een leuk en actief teamuitje. Houd jij van racketsporten? Dan is Padel ook zeker iets voor jou! Padel is een nieuwe racketsport dat steeds populairder wordt in Nederland. Het is een combinatie tussen squash en tennis. 

Dit leuke bedrijfsuitje kan op iedere locatie plaatsvinden. Van Zaandam tot Utrecht, alles is mogelijk! Padel is zowel geschikt als binnen-en buitenactiviteit, ongeacht het weer hebben we altijd een geschikte locatie voor je. Onze padel ervaring kan worden gecombineerd met andere arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch, diner of borrel, een vergadering of presentatie voorafgaand aan de activiteit, of zelfs in combinatie met een ander uniek teamuitje!

Personeelsuitje ideeën padel goedkope teamuitjes actief bedrijfsuitje

Over Padel

Wat houdt padellen nou eigenlijk in? Padel is een racketsport dat in Mexico ontstaan is, je speelt dit in een kooi. Tijdens padel speel je met je collega’s in teams van twee tegen elkaar. In de kooi kan alles gebeuren. Telkens weer beweegt de bal op een onvoorspelbare wijze. Op momenten waarop je denkt verslagen te zijn, is de wedstrijd toch nog niet voorbij. Vergelijkbaar met tennis mag de bal slechts één keer de grond raken, voordat deze naar de andere kant van het veld moet worden gespeeld. Gebruik de muren tot je voordeel en scoor op unieke manieren punten. Zelfs het hekwerk van de kooi en het pad buiten de kooi zijn onderdeel van het spel. Dit actieve teamuitje is perfect om met je collega’s te beleven en zal zeker weten een glimlach op jullie gezichten toveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Personeelsuitje ideeën padel goedkope teamuitjes actief bedrijfsuitje

Tip van dtevents

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Neem een kijkje naar onze andere bijzondere teamuitjes en workshops en laat je inspireren door de unieke vergader-en evenementenlocaties die wij aanbieden!  

Deel dit event

Ook leuk