vergaderlocatie op de heide bedrijfsuitje activiteiten teamuitje avond

Vergader- en evenementenlocatie Op de heide

Wat ga je beleven?

Op een steenworp van Alkmaar bevindt zich locatie Op de heide. Deze plek is niet alleen een uitstekende locatie om te vergaderen in alle rust, maar geeft ook een prachtige omgeving om je evenement te organiseren. Met een binnen- en buitenruimte is het een multifunctionele locatie. Deze groene en unieke omgeving is dus perfect om onvergetelijke herinneringen met elkaar te maken. Ook lekker eten staat centraal bij deze locatie, of het nu gaat om lekker lunchen of een uitgebreid diner, er is veel mogelijk bij locatie Op de heide.

evenementen Alkmaar vergaderlocatie op de heide bedrijfsuitje activiteiten teamuitje avond

Over locatie Op de heide

De Stal
Opzoek naar een plek waar je je direct thuis voelt? De Stal is de perfecte plek als je opzoek bent naar een monumentale ruimte. De authentieke sfeer is in het voormalig onderdak van de koeien nog te voelen. De openslaande staldeuren zorgen voor licht in de zomer. Het knisperend haardvuur accentueert de charme van de Stal in de winter. Deze levendige ruimte biedt een fijne plek voor de organisatie van een informele vergadering of een evenement.

De Boerderij
De Boerderij is geliefd door de vele raampartijen en grote openslaande boerderij deuren. Een lichte ruimte met eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en kom samen voor een diner, presentatie of vergadering in de Boerderij.

Het Tuinhuis
Liever niet (helemaal) naar binnen? Het Tuinhuis is de grootste ruimte en geeft de indruk dat je lekker in de tuin te zit. Een plek om samen te komen en te genieten van het groen dat locatie Op de Heide te bieden heeft. Het veelzijdige Tuinhuis biedt ruimte voor knallende feestavonden of gezellige diners.

Benieuwd over de mogelijkheden? Neem vooral contact op, wel denken graag met je mee!

Alkmaar vergaderlocatie op de heide bedrijfsuitje activiteiten teamuitje avond

Tip van dtevents

Bij deze prachtige buitenlocatie hoort natuurlijk een buitenactiviteit. Vergaderen op deze locatie is goed te combineren met een rondvaart door de Alkmaarse grachten. Neem ook een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk