vliegen

Ontdek Holland vliegensvlug

Wat ga je beleven?

Altijd al willen vliegen door het prachtige Nederland? Ontdek Holland Vliegensvlug met jouw collega’s door middel van een spectaculaire 5D-ervaring. Deze unieke beleving start in Amsterdam en brengt jullie vliegensvlug naar de mooie plaatsen en gebieden die Nederland rijk is. Vlieg over onder andere de Zaanse Schans, Amsterdam en de Veluwe. Laat je tijdens deze reis verrassen door het mooie Nederland en ervaar het gevoel van vliegen. Deze attractie van This Is Holland duurt ongeveer 1 uur.

Ontdek Holland vliegensvlug met een rondvaart

Na deze bijzondere vlucht ga je samen met het gezelschap genieten van een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Hierbij leer je de mooie hoofdstad Amsterdam nog beter leren kennen. Dit unieke bedrijfsuitje dient natuurlijk goed afgesloten te worden met een heerlijk diner. Samen met je collega’s wordt je ontvangen in een restaurant in de buurt van het station Amsterdam Centraal. Jullie zullen op een bijna koninklijke wijze worden ontvangen in één van de authentieke zalen die dit restaurant rijk is.

Dit arrangement kan optioneel geleid worden door een gids die jullie zal begeleiden naar de verschillende plekken waar de activiteiten plaatsvinden. Ook zonder begeleiding is dit mogelijk! Wij zorgen voor een duidelijk programma met de benodigde adressen. Daarnaast kan het arrangement gecombineerd worden met koffie en thee bij ontvangst en busvervoer.

Neem ook eens een kijkje naar onze teamuitjes en workshop.

Deel dit event

Ook leuk