online yogaworkshop

Online workshop yoga

Wat ga je beleven tijdens de online workshop yoga?

Wereldwijd worden we ons allemaal steeds bewuster van het belang van een goede weerstand, ontspanning en een juiste werk- en privebalans. Mindfullness is een begrip dat hierbij veel naar vorenkomt en jij vast ook wel eens gehoord hebt. Yoga is een activiteit die hierbij enorm kan helpen. Wij bieden online yoga aan met oefeningen die jij gewoon vanuit huis kan doen of in de pauze op kantoor samen met jouw collega’s. Wil jij dus samen met jouw collega’s helemaal resetten en even een moment van selfcare nemen? Start dan nu samen deze uitdaging!

Voordelen van yoga

In deze tijd van een pandemie is het geen overbodige luxe om jouw weerstand extra te verhogen. Behalve dat je met yoga jouw lichaam flexibel houdt, in een staat brengt van innerlijke rust en herstel, stimuleert het ook jouw parasympatische zenuwstelsel, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. Dit betekent dat je minder vatbaar bent voor bacteriën en ziektes. En wie wilt dat nou niet?

Daarnaast heeft yoga nog veel andere voordelen die ook invloed kunnen hebben op jouw werkprestaties op het werk (of nouja, vanuit huis). Zo heeft mediteren een positieve invloed op je bloeddruk, hartritme, ademhaling en stofwisseling en verminder je hiermee stresshormonen.

Neem hier een kijkje voor alle online teamuitjes die dtevents organiseert.

Deel dit event