workshop gitaarspelen

Online workshop gitaarspelen

Wat ga je beleven tijdens de online workshop gitaarspelen?

Instructeur en befaamd gitarist Ruben Hoeke neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van de gitaar. Van te voren zal contact met je worden opgenomen over het niveau van de workshop. Dank zij de verschillende tips van gitarist Ruben Hoeke wordt je beter in je gitaarspel. Samen met je collega’s ervaar je wat het is om gitaar te spelen voor publiek.

Wie is Ruben Hoeke?

Ruben is niks meer en niks minder dan een wereldster. Hij heeft de grootste wereldsterren begeleid. Zeker op het gebied van blues en rock zijn er weinig gitaristen die kunnen bogen op een grotere carrière dan deze rocker uit de lage landen.

Ook online kan je op deze manier gelukkig nog steeds een mooi muziek moment creëren. Deze activiteit is ontzettend leuk als teamuitje of als onderdeel van een uniek bedrijfsuitje.

Even tijdens een break een drankje drinken of een lekkere bite nuttigen? Dit kan natuurlijk! Je kan deze workshop combineren met een borrelbox die bij jou en je collega’s wordt thuisgestuurd. Kijk hier voor alle online teamuitjes die dtevents organiseert.

Deel dit event