evenementen bedrijfsevenementen tips

Online pubquiz met Ruben Hoeke

Wat ga je beleven tijdens de online pubquiz met Ruben Hoeke?

Tijdens deze pubquiz zal Ruben aan de hand van door hem zelf voorgespeelde muzikale vragen en natuurlijk de nodige anekdotes uit zijn rijke muzikale verleden ervoor zorgen dat jullie een leuke, maar vooral inspirerende en gezellige pubquiz gaan beleven!

Aan het eind van de avond is er natuurlijk ook een winnaar! Heb jij de meeste muzikale kennis? Win jij de online pubquiz van Ruben Hoeke?

Wie is Ruben Hoeke?

Dit unieke online teamuitje wordt gepresenteerd door de al even unieke gitarist Ruben Hoeke. Wie Ruben Hoeke is?

Ruben is niks meer en niks minder dan een wereldster. Hij heeft de grootste wereldsterren begeleid. Zeker op het gebied van blues en rock zijn er weinig gitaristen die kunnen bogen op een grotere carrière dan deze rocker uit de lage landen. Tijdens de online avond geeft Ruben een kijkje in zijn leven als gitarist. Hij heeft internationale roem vergaard, vooral in de genres blues en rock. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vlotte babbel waardoor de pubquiz gegarandeerd een succes zal worden.

De pubquiz is te boeken vanaf 20 personen en wordt gespeeld via een beveiligde online omgeving. Het is ook te boeken in combinatie met een andere online activiteit en onze borrel- of themaboxen.

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Deel dit event