kookworkshop

Online kookworkshop

Wat ga je beleven tijdens de online kookworkshop?

Tijdens deze kookworkshop leer je van chef-kok Erwin Hendriks (NH-Catering) alle kneepjes van het vak om zelf makkelijk jouw gezonde lunch-maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders? Geen probleem, wij organiseren het voor jou en je collega’s. Want het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen. Ontbreekt het jou en je collega’s volledig aan inspiratie op het gebied van koken? Dan is deze unieke kookworkshop echt iets voor jullie!

Voor de kookworkshop krijg jij een maaltijdbox, gevuld met alle benodigde producten en het recept, thuisgestuurd om deel te kunnen nemen aan de online kookworkshop.

Om nog meer uit dit leuke moment te kunnen halen, kan de keuze worden gemaakt worden om kletspot vragen toe te voegen aan de maaltijdbox om zo nog meer verbinding te krijgen tussen jou en je collega’s.

Wil je je collega’s beter leren kennen of wil je de meest grappige en unieke verhalen ontrafelen van die ene collega? Dan is deze kletspot dé beste keuze om toe te voegen Ik heb een vraag voor jou: als je moest kiezen tussen nooit meer fastfood of nooit meer groentes, waar zou jij voor kiezen?

Kijk hier voor alle online teamuitjes.

Deel dit event