Fitness training, bootcamp, teambuilding

Online fitness trainingen

Wat ga je beleven tijdens online fitness trainingen?

Mis jij het sporten ook zo of wil je hier juist graag mee beginnen? Ga dan samen met jouw collega’s de uitdaging aan en volg de online fitness trainingen om zo de teambuilding te stimuleren!

Of jij nou last hebt van lichamelijke klachten door het zitten achter jouw computerscherm, de behoefte hebt om af te vallen of gewoon weer wilt bewegen, dit maakt bij ons niet uit.

Personal trainers Stefano Seedorf en Jan van Soest zullen jou en jouw collega’s verder helpen met jullie persoonlijke doelen op het gebied van voeding en beweging.

Wie is Stefano Seedorf?

Stefano Seedorf, geboren en getogen in Zaandam, is een voormalig voetballer bij AJAX en ook kwam hij uit voor het Nederlands voetbalelftal -21. Dit maakt hem de perfecte trainer en coach om jouw te helpen met het behalen van jouw sportieve doelen.

Nog geen ervaring met sporten? No worries! Sporten is voor iedereen, dus ook voor jou! Daarnaast bieden wij maandelijks de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Stefano Seedorf middels een LIVE Q&A.

online Fitness training

Dus, ben jij klaar voor deze uitdaging om samen met jouw collega’s fit en vitaal te worden? Neem dan nu contact op met ons en start samen met jouw collega’s jouw fitness journey met iedere week een nieuwe video. Kijk voor alle online teamuitjes hier.

Wil jij weten welke andere teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Deel dit event